Oktober 2007:

Mandag 29. oktober

I helgen har vi hatt besøk av mine foreldre. Vi har ikke hatt så veldig bra vær, men vi har kost oss sammen med de allikevel.

 

 

Søndag 21. oktober

Tidligere i høst bestemte vi oss for at vi hadde lyst på enda en hund. Charles har lyst til å ha en hund som han kan bruke på elgjakt. Vi leste om Svensk Hvit Elghund i et blad, og syntes det hørtes ut som en svært fin hunderase.

Charles sendte en e-mail til en e-mailadresse som sto i artikkelen i bladet. Vi fikk raskt svar, og fikk tips om et kull som var ventet i slutten av oktober.

Den 19. oktober fikk vi beskjed om at det var født 5 valper, og vi skal få en av dem!

VI SKAL FÅ OSS VALP!

Jeg har laget noen sider om Svensk Hvit Elghund, på hjemmesiden min, her.

 

 

Lørdag 20. oktober

Denne helga blir det mye swingdansing på meg! Jeg var på to swingkurs i går (et videregående rockeswing og et glidende gåswing). I dag skal jeg på del to i begge kursene. Vi danset i over 4 timer i går, og skal danse fra kl. 13.00 til 17.30 i dag.

Jeg var utrolig sliten i går kveld, men det var kjempeartig! Jeg gleder meg til å fortsette på kursene i dag.

Ellers er det fortsatt et nitrist vær her. Det har regnet omtrent hver dag siden i august. Det er nesten så det hadde vært bedre om det hadde kommet snø, så vi fikk vintervær. (Og det er godt gjort at jeg sier, jeg som egentlig ikke er noe glad i vinteren.)

 

 

Mandag 15. oktober

I dag har jeg fått meg ny PC!

En bærbar PC som jeg, etter hvert skal flytte alle mine dokumenter, bilder og hjemmeside over til. Jeg gleder meg til å ta den ordentlig i bruk.

Jeg har bestilt en Officepakke til denne maskina, så jeg kan ikke ta den i bruk før denne pakken kommer i posten.

Helt siden jeg laget blogen min, i mars 2006, har jeg hatt samme velkomstside. Men, i dag har jeg laget meg en ny velkomstside i blogen min. Det var artig med litt forandring.

 

 

Torsdag 11. oktober

I går hadde vi faktisk snø i luften! Det snødde heldigvis ikke nok til at det la seg noe på bakken, men dette er alt for tidlig, synes jeg.

I kveld kommer Cecilie og Joakim hjem fra høstferie. Det blir koselig å få de hjem igjen.

 

 

 

Lørdag 6. oktober

Det gikk helt fint å danse swing på torsdag. Jeg fikk ikke vondt i min "frozen shoulder", men på fredag var jeg mer stiv og øm en tidligere i skulderen.

Fredag tok jeg meg fri fra jobb, sammen med tre andre damer som jeg jobber sammen med. Vi hadde satt av hele denne dagen til shopping! Vi kjørte i over to timer, for å få handle en annen plass en her vi bor. Artig å handle i butikker vi ikke har her. Vi hadde en kjempedag, og shoppet masse, alle sammen. Jeg kjøpte meg blant annet to dongerybukser, et skjørt, en genser, joggesko, flere lysestaker, en bukse til Cecilie og en genser til Joakim, samt 9 julegaver! Jeg var meget fornøyd med dagen!

På fredag dro Cecilie og Joakim til sin far. De skal være hos han i høstferien.

I dag har jeg gjort unna en del husarbeide.

  

I kveld har vi tenkt å grille i grillhuset vårt. Charles' søster kommer og skal grille sammen med oss.

 

 

 

Onsdag 3. oktober

Jeg har hatt en vond skulder i de siste dagene, og i går var jeg til legen. Han kunne fortelle at jeg har en "Frozen shoulder". Jeg visste ikke helt hva dette innebar, så jeg søkte det opp på internett. Dette er noe av informasjonen jeg fant:

Frozen shoulder, som er det engelske uttrykket for en tilstand som karakteriseres av stivhet i skulderleddet. Det skyldes en betennelse i leddkapselen rundt skulderleddet. Denne betennelsen er ikke forårsaket av bakterier. Skade i skulder kan være den utløsende årsaken til "frozen shoulder".

Symptomene på en frossen skulder er smerter og stivhet i skulderleddet – særlig er det smertefullt å svinge armen rundt. En frossen skulder vil i løpet av ni til femten måneder tilheles, uavhengig av om den blir behandlet.

Spørs om dette er "straffen" for at jeg gravde i hagen i hele helga?

 

I dag har jeg solgt kampfisken og bollen den var i. Jeg oppdaget at jeg ikke har samme gleden av fisk som tidligere, og fant ut at det var like greit å selge den.

Selv om jeg har denne vonde skulderen, var jeg og trente litt etter jobb i dag, slik jeg pleier på onsdagene. Jeg tok det litt forsiktig med treningen, og da gikk det fint. Det var ikke vondt å trene. Men, det var vondt å tøye ut etterpå, så neste gang jeg trener, skal jeg være mye mer forsiktig når jeg tøyer ut, og hoppe over det som gjorde vondt i dag.

I morgen er det torsdag, og "swingdag" igjen. Jeg er svært spent på om det blir vondt i skulderen når jeg danser. Jeg elsker å danse swing, og håper virkelig at jeg kan danse i morgen, som vanlig. Legen sa at jeg kunne trene og danse som normalt, så lenge det ikke var vondt.

 

 

Mandag 1. oktober

Etter jobb i dag har jeg stort sett sittet ved datamaskina. Jeg har blant annet laget en side med høstbilder fra hagen vår. Bedene begynner å se litt "slitne ut", men det er fortsatt mye som blomstrer. Se her. Se ellers min "Hva er nytt-side" for andre oppdateringer.

Joakim fikk være med Charles på elgjakt i ettermiddag. Jaktlaget til Charles hadde ikke skutt den siste elgen, av de fire de har lov til å skyte, så de dro på jakt i ettermiddag, for å se om de fikk tatt den siste elgen, også.

Jeg fikk melding fra Joakim etter et par timer: De hadde fått den siste elgen! Det var visst en opplevelse for Joakim å få være med på dette.