Januar 2008:

Torsdag 31. Januar

Nesten all snøen forsvant da det regnet, men det har kommet et par centimeter med ny snø. I dag har det vært oppholdsvær og 2 minusgrader. Fint vintervær.

Cecilie har vært syk helt fram til i dag, men hun begynner nå i bli bedre, og skal på skolen igjen i morgen.

I dag er det torsdag, og jeg skal på swing. Cecilie "jobber" for idrettslaget på torsdagene, og selger billetter til familiesvømming. Hun pleier å være med i bassenget selv, den siste timen, men i dag kan hun ikke det. Hun går fortsatt på penicillin, og jeg er redd for at urinveisinfeksjonen kommer tilbake om hun er i bassenget for tidlig.

Jeg har lagt ut invitasjonen til Cecilies konfirmasjon.

 

 

Mandag 28. januar

Denne helgen har jeg brukt til å slappe av, samt gjøre unna masse husarbeide. I tillegg har jeg fått limt inn masse bilder i vårt fotoalbum, og gått turer med våre to hunder. Det har vært en deilig og avslappende helg.

Cecilie ble dessverre syk i går kveld, og vi måtte til legevakta. Hun har urinveisinfeksjon. Det er ikke så mange månedene siden hun hadde det sist. Da ble hun ikke helt bra, og fikk det igjen etter et par uker. Jeg tror at vi, i tillegg til penicillin, skal bruke litt homeopatisk medisin, og øreakupunktur til henne, i håp om at hun ikke får dette igjen.

I helgen har det vært fint vær. Vi har fått 15-20 cm med snø, og hadde perioder med sol og fint vær, hele helgen. Men, i dag er det 4 plussgrader, og det regner.

Jeg har lagt ut et nytt bilde av min mormor og jeg.

Tidligere denne uka sendte vi ut invitasjonene til Cecilies konfirmasjon, så nå er i alle fall det gjort.

 

 

Søndag 20. januar

Det er ikke stort som skjer hos oss for tiden, så det er ikke så mye å skrive om. Vi har fortsatt ikke fått noe snø, her hos oss.

Tidligere i denne uka, bestemte jeg meg for å gå til jobben, de dagene at det er bra vær. Det tar ca. 40 minutter å gå til jobben min. Cecilie og Joakim er også flinke, og går til skolen, sammen med meg. Skolen ligger ca. 25 minutters gange fra oss, og er underveis til jobben min.

Vi fikk invitasjonene til Cecilies konfirmasjon på fredag, og har nå begynt å gjøre de klare for å sendes i posten.

Cecilie har overnattet hos noen venninner fra fredag til lørdag, og har hatt to venninner på overnatting her hos oss, fra lørdag til søndag.

Vi har kost oss hjemme, i helga, samt gått turer mens det er lyst. De dagene vi er på jobb, er det mørkt når vi går tur, etter jobb og etter middag. Jeg har laget en side med bilder fra dagens tur, her.

 

 

Fredag 11. januar

Vi har fortsatt pent vær (uten snø). Det blåser ikke i dag, men i går var det kraftig vind.

Jeg har akkurat lest ferdig en ny bok: Den troløse, av Karin Slaughter. Den var utrolig spennende!

Den troløse

Forfatter Karin Slaughter

Bestselgerforfatteren Karin Slaughter er tilbake med nok et drama – så genialt, så ubarmhjertig, så rått – men dessverre så troverdig.

Offeret er blitt begravet levende langt inne i et
skogsområde i Georgia – og så myrdet på en
bestialsk måte. Etter at rettsmedisineren Sara Linton og politisjef Jeffrey Tolliver nærmest snubler over liket, blir begge fullstendig besatt av tanken på å finne ut hvem som drepte den vakre, velkledde unge kvinnen. Og slik begynner en nerveslitende tid for Sara og Jeffrey. Den kommer til å bli en prøve for deres eget, stormfulle forhold, og etter hvert også involvere Lena Adams. Hun har vært politietterforsker i Grant County i flere år, og har et brennende ønske om å se rettferdigheten seire i denne grufulle saken. For disse tre personene, som alle har sett den aller mørkeste siden av den menneskelige natur, blir funnet av den drepte unge kvinnen bare første ledd i en serie sjokkerende og ufyselige oppdagelser.

Mens Jeffrey og Sara innsnevrer kretsen av mistenkte, må de ta et oppgjør med sin egen tvil og begges feilvurderinger. Og Lena Adams tvinges til å se seg selv reflektert i de vettskremte øynene
til en forslått kvinne som muligens er nøkkelvitnet i saken. Sakte nærmer de seg identiteten til en morder som er ondere og farligere enn noen kunne forestille seg.

”Slaughter er en av de beste spenningsforfatterne vi har. Historiene hennes beskriver en skremmende virkelighet som like gjerne kunne hendt i mitt, eller ditt, nabolag.”
The Washington Post

 

 

Ellers er det ikke så mye som skjer hos oss. Alt går bra med valpen vår, Rex. (Og med Chico, også.) Vi har begynt å lage invitasjoner til Cecilies konfirmasjon. Den skal ikke være før i mai, men det er greit å sende de ut i god tid, så folk får tid til å planlegge. Det er mange som bor langt unna. Om et par uker skal vi, igjen, til sydamen, så Cecilie får prøve bunaden. Cecilie ønsker å ha elggryte til middag i konfirmasjonen, så vi har gjemt unna masse elgkjøtt fra da Charles var på elgjakt, som vi skal bruke i konfirmasjonen. Jeg har så vidt fått laget noen sider i forbindelse med Cecilies konfirmasjon. Det er ikke mye der, enda, men både bilder og tekst kommer, etter hvert.

 

 

Søndag 6. januar

Vi har fortsatt pent vær (uten snø), men dessverre fortsatt mye svært kald vind. Vi har allikevel vært ute og gått tur i dag. Samt at Joakim og Charles var ute og gikk en lang tur i går, mens Cecilie og jeg ryddet bort jula. Det er koselig å pynte til jul (det gjør jeg gjerne i litt god tid før julaften), men når jula er over, er det greit å få bort julepynten, og heller gjøre det koselig med vår vanlige pynt og lys.

Dette bildet er fra dagens tur:

 

 

Onsdag 2. januar

Vi har hatt pent vær (men ikke noe snø) i starten på dette året, men dessverre med mye kald vind. Vi har vært ute og gått tur nesten hver dag i hele jula.

Dette bildet tok jeg da vi var ute og gikk tur i går.