Mars 2008:

Søndag 30. mars

 

I går var det en fin dag med oppholdsvær og sol. Vi var en tur ute med hundene. Etterpå besøkte vi et vennepar og barna deres på hytta deres. Det var deilig vær, og vi satt ute på terrassen på hytta deres og drakk kaffe.

 

På kvelden i går, var vi i 70 årsdag. Det var et trivelig selskap, med god mat og hyggelige folk. Charles og jeg fikk også danset både swing og gammeldans. Det var en skikkelig trivelig kveld.

 

I dag regner det litt, men det er meldt bedre vær litt utpå dagen. Klokka er bare 11 på formiddagen enda, så jeg håper at sola kommer tilbake, senere i dag.

 

 

Værmeldingen fikk rett! Det ble et strålende vær fra ca. kl. 13! Charles og jeg gikk oss en tur med hundene. Etterpå gikk jeg en runde i hagen og kikket litt i bedene. Snøen vi fikk natt til fredag, forsvant heldigvis i løpet av i dag. Jeg har ikke begynt å jobbe med noe i hagen enda. Det var så koselig å se at det har begynt å spire.

 

Cecilie og Joakim kom hjem med fly i femtida. Det var veldig koselig å få de hjem igjen. Hundene var i ekstase! Det var skikkelig gjensynsglede. Vi koste oss med hjemmelaget pizza til kvelds.

 

Sydamen har nå sydd ferdig bunaden til Cecilie.

Cecilie har hentet den i vinterferien. Jeg har lagt ut et bilde av den her.

 

 

Fredag 28. mars

 

I går kveld var jeg og danset swing igjen. Det var kjempeartig å få danse igjen, etter et lengre opphold på grunn av påsken.

 

Da vi våknet i dag morges, oppdaget vi at det hadde det snødd ca. 10 cm i natt! Det var ikke noe trivelig, nå når vi har hatt en svært snøfattig påske, og begynte å få håp om vår. Men, det er ikke sikkert at denne snøen blir liggende så lenge. Det kom heldigvis ikke noe mer snø i løpet av dagen.

Men, selv om jeg ikke er så glad i vinter, og virkelig savner våren, må jeg innrømme at jeg synes det var vakkert med nysnøen i dag.

 

Det hender at jeg går til jobb. Dette tar meg ca. 40 minutter. Det er en deilig tur, dersom været er bra, og det var det jo i dag. Nysnø og soloppgang.

I dag morges tok jeg disse tre bildene på min tur til jobb:

 

 

 

 

Nå begynner vinterferien til barna å gå mot slutten, og på søndag kommer de hjem, med fly. Det skal bli koselig å få de hjem. Det føles kjempelenge siden jeg så dem, men vi har pratet daglig i telefonen. De har hatt en fin påske og vinterferie.

 

 

Tirsdag 25. mars

Ja, da var påsken over. I dag har vi vært på jobb igjen. Men, her i byen har barna vinterferie denne uka, så mine barn er fortsatt hos sin far. Været er fortsatt like fint som det var i påsken, så i dag var vi ute og gikk en liten tur i lunchpausen. -Deilig!

I løpet av påsken har jeg lest den siste boka til Mary Higgins Clark. "Den sangen har jeg hørt før":

Kay Lansing vokste opp som gartnerens datter på den store eiendommen til familien Carrington. I dag er hun eiendommens frue og gift med Peter Carrington. Men deres lykke varer ikke lenge. Peter blir fengslet, mistenkt for å ha noe med sin første kones drukning å gjøre. I tillegg mistenker de ham for å stå bak dødsfallet til en tidligere kjæreste. Og kanskje var det han som drepte Kays far. Men Kay er overbevist om at mannen hennes er uskyldig.

Mary Higgins Clark er en av mine favorittforfattere. Jeg likte også denne boka veldig godt.

 

 

Søndag 23. mars

1. påskedag.

Også i dag gikk vi en tur på føttene, i nærområdet hvor vi bor. Vi så 3 rådyr, i dag, men på en litt større avstand enn i går. Vi hadde med oss kakao, og satt en stund og koste oss i marka. Vi har hatt fint vær i dag også. Lite vind, og disig med litt solglimt. Her er et bilde fra dagens tur:

Trollskog.

 

 

Lørdag 22. mars

Påskeaften.

I dag gikk vi en tur på føttene, i nærområdet hvor vi bor. Vi så 5 rådyr, som sto oppe i en skråning, over der vi gikk.

Det er fortsatt nydelig vær, og vi hadde en kjempefin tur.

 

 

Fredag 21. mars

Langfredag.

Nok en dag med nydelig påskevær! I dag har vi vært på besøk på to forskjellige hytter. Første del av dagen var vi hos Charles' bror, på hytta hans. Vi satt på terrassen og koste oss, samt at vi forsøkte oss på isfiske, men fikk ikke fisk. Vi stekte oss hamburgere på terrassen til middag. Dette bildet tok jeg på isen, som ligger på vannet, ved hytta:

På vei hjem fra Charles' brors hytte, stoppet vi ved hytta hos noen venner av oss, og drakk ettermiddagskaffe hos dem. De har nettopp satt opp hytta si, og tok den i  bruk, nå til påska.

 

 

 

Torsdag 20. mars

Skjærtorsdag.

Vi har hatt fantastisk påskevær i dag! Nydelig sol fra skyfri himmel. Dessverre en litt kald vind, men det går greit, så lenge man kler seg godt.

I dag har Charles og jeg (samt hundene, selvfølgelig), vært ute og gått en turmarsj, sammen med noen venner av oss. Vi gikk både over snødekte jorder, i fjæra, der det ikke var noe snø, samt på bare veier. Nesten så man har flere årstider på samme tur.

 

Da vi kom i mål, kjøpte vi oss middag, der: Saltkjøtt og kålrabistappe. Det var kjempegodt. Da vi kom hjem, satte vi oss på terrassen en halvtimes tid, med hver vår kopp med kakao. Vi var enige om at vi har  hatt en riktig så trivelig dag.

 

 

 

Søndag 16. mars

I går kjørte vi i tre timer, og møtte Cecilie og Joakims far. Cecilie og Joakim skal være hos han i påsken. Han bor en 6 timers biltur fra oss, så vi kjørte tre timer hver, og møttes halvveis.

Det var et nydelig vårvær i går. Sol og fint, men litt kjølig. I dag er det dessverre overskyet. Det er til og med vært noen snøfnugg i lufta, men det har ikke vært nok til at det har lagt seg noe snø på bakken.

Jeg er fortsatt svært forkjølet, men er i mye bedre form, nå, enn jeg var tidligere i uka.

Charles og jeg har vært ute en tur i skogen og gått tur med Chico og Rex i dag. Vi var kjempeheldige med været. Det var oppholdsvær, helt til vi kom hjem. Da begynte det å snø. Håper det ikke snør mye, nå. Jeg vil ha vår! Her er et bilde fra turen i dag:

Jeg har lagt ut dette bildet, og to andre bilder fra turen i dag, på mine påskesider, samt på sidene mine om Rex. I tillegg har jeg lagt ut enda et bilde av hundene, her.

 

Jeg rakk å gå en runde i hagen, før snøen begynte å lave ned. Jeg ble kjempeglad da jeg oppdaget at Blåveisen som jeg kjøpte i fjor, står i knopp! Jeg har tidligere kjøpt meg en Blåveis, men den overlevde ikke vinteren. Det var veldig koselig å oppdage at denne hadde overlevd, og attpåtil står i knopp. Jeg har satt inn et bilde av den på hagesidene mine, her.

 

I dag er det Palmesøndag, og påsken står for døren.

Charles og jeg skal jobbe i den stille uke. Men, det skal bli deilig med noen fridager, etterpå.

Jeg vil med dette benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig God Påske!

 

 

 

Torsdag 13. mars

I dag er det 14 år siden Cecilie ble døpt.

Etter tre dager hjemme fra jobb, har jeg i dag vært hos øreakupunktør. Hun satte nåler på punktene i øret mitt for blant annet influensa og bihuler, samt energi. Det høres kanskje merkelig ut, men et par timer etter at jeg hadde fått øreakupunktur, begynte jeg å merke at jeg ikke var så tett i bihuler, brystet, og hodet. Jeg hadde heller ikke så vondt i halsen. Det er ikke sånn at jeg er mirakuløst blitt frisk. Men, jeg merker at jeg er mye bedre, for første gang på disse tre dagene.

Jeg greide faktisk å dra på dansekurset. Men, det hadde ikke gått, om vi skulle ha lært en annen type dans enn Boogie Woogie. Boogie Woogie er en rolig, sakte dans. Jeg ble ikke en gang svett, etter det to timers dansekurset. Da dansekurset var ferdig, var Charles og jeg en liten tur innom kulturkafeèn, sammen med Joakim, mens Cecilie var i svømmehallen, der hun først sitter og selger billetter, for så å svømme, selv, etterpå.

 

 

Onsdag 12. mars

Jeg har vært hjemme fra jobb i dag også. Jeg er faktisk dårligere i dag enn i går, og det kan jeg kanskje takke meg selv for. I går var 40 000 konfirmanter over hele Norge ute og gikk med bøsser, for Norges Røde Kors. Cecilie var også det, og jeg hadde meldt meg for å kjøre bil i går, så de som skulle samle inn penger, ble kjørt dit de skulle. Jeg kjørte Cecilie og en venninne. Vi var ute i nesten 3 timer. Jeg satt i bilen hele tiden, mens jentene gikk fra hus til hus og samlet inn penger. Jeg tror de fikk inn ganske mye, men jeg vet ikke hvor mye.

I dag skal jeg holde meg inne hele dagen, og ikke gjøre noe. Bortsett fra at både Cecilie og Joakim har skidag i morgen, og vi må finne fram ski og skiutstyr, samt planlegge litt med pølser og kakao til i morgen, men Charles kan heldigvis hjelpe meg, når han kommer hjem fra jobb. I tillegg skulle jeg ha fått bakt en kake til i morgen kveld, for i morgen kveld skal mellomtrinnet på skolen (d.v.s. blant annet Joakims klasse), arrangere noe som de kaller "kulturkafè", men slik det ser ut nå, vil det nok komme til å bli en kake innkjøpt fra kolonialforretningen, i stedet for en hjemmebakt kake.

På toppen av det hele, fortsetter dansekurset i Boogie woogie i morgen ettermiddag (før kulturkafèen), men jeg tviler på at jeg blir i form til å være med på kurset. Det passet egentlig svært dårlig å bli forkjølet nå, men slik er det vel alltid.

 

 

Tirsdag 11. mars

Jeg er blitt forkjølet, og i dag har jeg vært hjemme fra jobb med feber, vond hals, vonde bihuler og hoste. Det har vært et nydelig vær her i dag, og det er kjedelig å sitte inne, uten å kunne nyte finværet.

Min arbeidsplass ligger rett ved sjøkanten, og i går så vi Tjelden for første gang i år.

I tillegg har vi så smått begynt å oppdage en og annen Hestehov. Det er trivelig å oppdage disse vårtegnene.

Min side om Hestehov er her.

 

Lørdag 8. mars

Festen i går var veldig trivelig. Vi koste oss i flere timer, med god mat og drikke, og pratet og danset.

I dag har Charles vært med og arrangert skirenn, Cecilie har vært hos noen venninner, mens Joakim og jeg gikk oss en tur med hundene. Været var egentlig fint, men det blåser, og er iskaldt. Her er et par bilder fra turen vår:

   

Jeg har lagt ut disse to bildene, samt ett annet bilde på siden min om Rex.

 

 

Fredag 7. mars

I går var det torsdag, og nok en swingkveld. I tillegg til at det var vanlig swingkveld, med dans i to timer, var det to timer med kurs i Boogie woogie. Det er veldig stilig å se på de som virkelig kan å danse Boogie woogie, men det er ikke enkelt å få det til.

I kveld skal jeg på fest, sammen med mine kolleger. Vi skal feire at to av mine kolleger fyller 50 år. Det blir nok en trivelig kveld.

Jeg har lagt ut enda et bilde fra hagen.

 

 

Lørdag 1. mars

Så ble det helg igjen, og nå er det sannelig blitt mars måned! Det gir et lite løfte om vår, til tross for at det kom 6-7 cm med snø i går.

Som vanlig når det er helg, har jeg brukt helgen til husarbeide, lesing, samt at vi har vært ute og gått en tur med hundene. I tillegg har vi begynt å flytte Cecilies ting og møbler over til hennes gamle rom. Da Morten fikk seg jobb i Nordsjøen, og flyttet ut, (han har faktisk kjøpt vår gamle leilighet, noe vi er svært glad for), ville Cecilie overta Mortens gamle rom, men dette rommet er mindre enn hennes eget, så hun bestemte seg for å flytte tilbake til sitt gamle rom.

Nå har vi hjemmelaget pizza i ovnen, som vi skal kose oss med.

 

     

 

 

 

Cute Prints For You