Desember 2009:

Søndag 20. desember

Nå har nesten hele adventstida gått, uten at jeg har skrevet noe. Men, det har egentlig ikke vært de store begivenhetene, bortsett fra en stor begivenhet: Cecilie har flyttet fra oss. Hun har kommet inn på skole 40 mil unna oss. Hun har gått et halvt år på videregående skole, her. Nå skal hun fullføre skoleåret på ny skole. Hun skal bo hjemme hos kjæresten sin, og foreldrene hans, så hun blir ikke alene. Jeg synes hun er for ung til å bo alene enda.

Joakim skal være hos sin far i jula. Og, i romjula drar Charles og jeg på besøk hos mine foreldre. Dette er samme by som Cecilie har flyttet til, og samme by som Cecilie og Joakims far bor i.

Her er et bilde av Joakim og Cecilie, som ble tatt da Joakim var på vei til skoleball for ungdomsskolen:

 

Vi har hatt mye fint vær i desember, og jeg har tatt flere bilder av fine solnedganger. Her er to bilder tatt den 17. desember:

 

I dag har jeg vært og gått tur med Rex i skogen, og tok dette bildet:

 

Jeg ønsker dere alle en riktig God Jul og et Godt Nyttår!

 

 

 

 

Lørdag 5. desember

Vi har ikke fått noe mer snø, men det lille vi fikk for en uke siden, ligger fortsatt på bakken. Men, veiene er nå blitt bare, igjen.

Inne i huset vårt har vi fått fram adventpynt, lilla lys, lilla duker og annen lilla pynt:

I dag har jeg holdt på i ca. 4 timer med å bake og steke ca. 160 smultringer. Dette er noe som jeg pleier å prøve å få unna litt tidlig, da det tar sånn tid å lage. Det er godt å være ferdig med dette, nå, såpass tidlig.

 

Her er to bilder tatt fra vinduet mitt på jobb:

Soloppgang kl. 10.09, den 03.12.09

Solnedgang kl. 13.46, den 04.12.09