Januar 2009:

 Onsdag 28. Januar

Det er ikke så mye som skjer her for tiden. Vi har ikke hatt snø på lenge, og det er totalt snøfritt, her. Det har blåst sterkt, i mange dager.

Jeg har jobbet overtid to lørdager på rad, og har ikke så mye overskudd, for tida, men jeg er nå helt à jour med våre fotoalbum, og det er utrolig godt! Nå har jeg vært uheldig og mistet ned fotoapparatet mitt i gulvet. Det ble totalt ødelagt, så da blir det tatt mindre bilder en stund, til vi får råd til å kjøpe et nytt kamera. Inntil videre har jeg kameraet på mobiltelefonen min som jeg kan bruke, i nødstilfeller. Det blir ikke like bra bilder som med vanlig fotoapparat, men det er jo bedre enn ingen ting.

 

 

 

 Søndag 18. Januar

I går var jeg på jobb fra kl. 07.00 til 14.00. Vi var 6 damer som var på jobb, så vi hadde selskap i hverandre. Vi fikk gjort unna en god del, og var godt fornøyde med dagen. På kvelden koste vi oss med Taco (Cecilie, Joakim, Charles og jeg).

Man blir ekstra sliten i kroppen, etter å ha jobbet en hel arbeidsuke, og går på jobb på lørdag i tillegg, så i dag var det ikke så mye som fristet å gjøre. Men, jeg limte inn de siste bildene i Cecilies album (Joakim sitt er jeg ferdig med), mangler nå kun å skrive i Cecilie sitt, samt lime inn bildene i vårt album, og skrive tekst til bildene i vårt.

Etter å ha spist frokost, og limt inn bildene i Cecilies album, tok vi oss en kopp kaffe, før vi gikk tur med hundene. Det blåser svært kraftig hos oss i dag, og temperaturen ligger rett under null, så det er veldig kaldt, men sola har vært oppe, så det var fint ute, når man bare kledde seg godt, og det gjorde vi.

Tok dette bildet i dag (i 14-tiden), fra båthavna.

Etter at vi hadde gått tur med hundene, dro jeg for å trene. Da jeg kom hjem, var Charles i gang med å forberede elgsteik til middag.

Jeg har postet noen bilder av min mann og meg.

 

 

 

 Fredag 16. Januar

I går var det torsdag, og jeg var på swing for første gang på et par måneder.

Jeg har slitt med en vond fot siden november, men jeg har vært hos legen, samt at en fysioterapeut har sett på foten min, og diskuterte mitt tilfelle med en kollega. Fysioterapeutene sa at jeg kanskje kunne ha betennelse i slimposen, på yttersiden i ankelen. Legen sa at dersom jeg tok på støttebandasje når jeg danset, og sluttet å danse hvis det ble veldig vondt, var det ikke noe i veien for å prøve. Jeg fant ut at jeg skulle prøve, i og med at foten ikke har blitt verre av å gå turer og oppføre meg som jeg pleier. Men, den har heller ikke blitt bedre, av at jeg har kuttet ut dansen, hver torsdag.

Det var utrolig artig å danse igjen, men det stakk til i ankelen, flere ganger, hver dans. Men, det var ikke verre enn at jeg tålte det. Jeg danset ikke i to timer i går, men dro hjem en halvtime før det var ferdig. Da jeg kom hjem, tok jeg to urtekapsler som er betennelsesdempende. De er kjøpt på helsekostforretning, og heter Fortodol. Jeg hadde vondt i foten da jeg kom hjem, men da jeg våknet i dag morges, var foten svært god. Jeg var ikke helt bra, men faktisk bedre enn før jeg dro på swing! Jeg tror nok at det var Fortodolen som hjalp meg, men det var uansett svært gledelig å oppdage at jeg kunne danse swing igjen, uten at det ble vondere.

Jeg kommer nok til å dra for å danse swing hver torsdag framover, som før,, fra nå. Laughing Hoppende glad

 

 

 

 Søndag 11. Januar

Nå er all snøen vi hadde, smeltet. Det er 7 varmegrader, blåser sterk vind, og regner.

I dag har jeg vært skikkelig aktiv! Dagen startet med at jeg skrubbet dusjkabinettet, og fylte avløpsåpner i sluket. Så satte jeg brøddeig, og dro for å trene. Etter trening og dusj, satte jeg på en vaskemaskin og bakte ut brødene. De hadde stått lenge på heving, så det ble ett brød mer enn vanlig. Smil

I går brukte jeg stort sett hele dagen på å rydde i klær, og vaske klær.

 Både mine, og ungene sine klær. Det var godt å få kikket gjennom ting som de ikke kan bruke mer, og få ryddet i skuffer og skap. Cecilie var flink og hjelpe meg med dette. Etterpå satt jeg lenge med fotoalbumene våre. Jeg er i ferd med å ta en gjennomgang av alle albumene våre, og ser over om jeg har skrevet datoer og kommentarer til alt, og om alle bildene er limt inn. Nå er jeg snart ferdig med dette. Det skal bli godt å være helt à jour med alle albumene!

Så ble det hjemmelaget pizza til kvelds!

 

Jeg har akkurat lagt ut et par bilder fra nyttårsaften. Og, jeg har lagt ut noen gamle bursdagsbilder.

 

Akkurat nå sitter jeg alene med en kopp kaffe, med PC'en i fanget, og koser meg. Hundene ligger og slapper av. Cecilie er hos to venninner, mens Joakim er hos en kompis. I går var de samme barna som Cecilie og Joakim er hos nå, hjemme hos oss. Greit at de bytter på. Blunke

Charles jobber som bilselger, og i helga har han vært på reise, i forbindelse med jobben. Men, stedene har reiste til, gjorde det mulig for han, å tilbringe ett døgn sammen med sine to søsken og deres familier (de bor 12-14 timers kjøring fra oss. Charles har 6 søsken, og alle bor i samme by, bortsett fra disse to, som han nå fikk treffe i helga), og et døgn sammen med mine foreldre, som bor 6 timers kjøring fra oss. Det skal bli koselig når Charles kommer hjem i kveld. Da skal vi kose oss med lutefisk.

 

 

 

 Onsdag 7. Januar

I dag har jeg ryddet bort jula!

Det var litt trist å begynne å pakke bort julepynten, men når jeg var ferdig, var det godt å se hvor god plass vi fikk på stua, samt at det var deilig å få bort alt det røde. Nå har vi lilla gardiner, duker og annen pynt, på stua, mens det er limegrønt på kjøkkenet. Det tok nesten 6 timer å rydde bort all julepynten og gardinene, samt tørke støv, men det var utrolig deilig nå jeg var ferdig.

 

 

 

 Søndag 4. Januar

I går hadde vi nesten 10 minusgrader her, og masse snø. Det er skikkelig vinter her, nå. I dag er det ikke så kaldt. (4 minus).

I dag har vi vært og gått en tur på ski. Dette var vår første skitur i vinter. Vi er utrolig heldige som bor her vi gjør. Vi spente på oss skiene hjemme, og gikk tur rett fra huset vårt, og direkte inn i skogen. Både Cecilie og Joakim, samt vi voksne (og hundene, selvsagt), koste oss på skituren.

Da vi kom hjem, duftet det pinnekjøtt i hele huset. Jeg hadde satt på pinnekjøtt til koking før vi gikk ut. Det skal bli deilig med pinnekjøtt til middag!

Dersom det er skikkelig vintervær, slik det er nå, må jeg innrømme at også vinteren har sin sjarm.

 

 

 

 Fredag 2. Januar

I går koste jeg meg med Nyttårskonserten fra Wien. Dette er noe jeg prøver å få med meg, hvert eneste år. Det er ikke slik musikk jeg hører på til vanlig, men 1. Nyttårsdag hører det med, synes jeg. Musikken er fin, musikerne utrolig dyktige, og så er jeg så fasinert over å se på alle de fine blomsterarrangementene.

I dag har jeg vært på jobb. Det var tungt å stå opp tidlig. Men, det går seg vel til, etter hvert.

Vi har fått MASSE snø, og har nå skikkelig vinter. Jeg vet ikke helt hva jeg skal mene om det, men det er i alle fall bedre at det er snø, enn at det regner.