Juli 2009:

 Torsdag 23. juli

Etter jobb i morgen, går Charles og jeg ut i tre ukers ferie!

Vi blir hjemme mesteparten av ferien, men vi skal en liten tur på besøk til mine foreldre og min søster og familien på hyttene deres i løpet av ferien.

Jeg har laget to nye sider med mine egne bilder fra Norge: Tosen, Velfjord og Vega ("Himmelblå-landet").

 

 

 

 

 Mandag 20. juli

Charles og jeg er fortsatt hjemme uten barna, som er på ferie. Charles og jeg er på jobb på dagtid, mens vi koser oss på ettermiddagene, samt hele lørdagen, med turer på motorsykkelen, samt at vi har brukt noen ettermiddager på å beise ferdig diverse prosjekter ute, og en dørkarm og vinduskarm inne, som vi ikke hadde gjort ferdig.

Lørdagens motorsykkeltur var fantastisk. Vi tok mange bilder. Her er et av dem:

 

Vi har hatt et fantastisk vær denne sommeren. Jeg husker ikke sist det regnet. Det er dessverre vanningsforbud her, noe hagen bærer preg av. Men, jeg har allikevel brukt flere ettermiddager og helgedager i hagen, og puslet litt. Det er alltids noe å gjøre i hagen, og jeg storkoser meg når jeg får holde på der.

 

 

 

 

 Mandag 13. juli

Cecilie og Joakim er på ferie, mens Charles og jeg jobber på dagtid. Vi har nesten to uker igjen til ferien. Men, etter jobb koser vi oss i det fine været. Etter å ha nytt ettermiddagskaffen på terrassen, i solvarmen i dag, kjørte vi oss en lang tur med motorsykkelen. Da vi kom hjem, syklet vi en tur med Rex.

Charles tok dette bildet av meg, ved motorsykkelen, underveis på turen.

 

 

 

 

 Lørdag 11. juli

Endelig helg, og jeg forsøker å være litt husmor. Vasker litt klær, og hus, rydder og ordner.

                                    

 

Her er tre bilder jeg tok i går:

 

Norge er jo vakkert, da. Smil

 

 

 

 

 Tirsdag 7. juli

Det er ikke så mye som skjer hos oss for tida. På dagtid er vi voksne på jobb, mens Cecilie og Joakim er hjemme og nyter skolefri. De har heldigvis venner som ikke har dratt på ferie enda, så de har noen å være sammen med.

 

I ettermiddag har jeg gått meg en liten runde i hagen og sett på hva som står i blomst, nå.

Oversiktsbilde over hagen vår.

Surjordsbedet.

Staudebedet. Jeg har ikke vært helt sikker på om denne orange Liljen passer helt inn i dette bedet med rosa, lilla, gule, hvite og blå blomster, men jeg tror jeg har bestemt meg for at denne orangefargen passer inn, og faktisk frisker opp bedet, så den skal få stå.

 

 

 

 

 Søndag 5. juli

Jeg har nå hatt en ukes ferie, og vi har hatt et fantastisk vær, hele tiden. Cool Vi hadde en ettermiddag med tordenvær og regn, men det ble fint igjen, etterpå.

Jeg tok meg et bad i sjøen. Vannet var iskaldt (sikkert ikke mer enn 14-15 grader), men det var deilig med et bad i sjøen, allikevel:

Vi har vært på besøk hos min ene søster og ungene, samt mine foreldre. Vår andre søster kom også, med sine barn, og var sammen med oss på hytta. I tillegg var både min mormor og bestemor også med på hytta. Trivelig å få være sammen med dem alle sammen igjen. Det har vært en deilig og avslappende ferie, med soling og bading.

Solnedgang. Bildet er tatt fra terrassen på min søsters hytte:

I går kveld kjørte Charles og jeg med motorsykkelen til en utendørskonsert med flere artister. Det var en trivelig kveld. Smil

 

 

 

   

 

 

 

Sessan