November 2009:

Søndag 29. november

Nå har det snødd enda mer, og vi har fått skikkelig vinterstemning. Det ble riktig så koselig. Mye triveligere enn regnet vi hadde tidligere.

Her er et bilde av kirka som Joakim skal konfirmeres i, til våren:

Bildet er tatt i dag.

Jeg har også lagt ut bildet på siden om Joakims konfirmasjon.

 

 

 

Lørdag 28. november

I natt har vi fått en liten centimeter med snø!

Selv om jeg ikke er noe glad i vinteren, foretrekker jeg at det er et par minusgrader og litt snø, enn at det er 5 varmegrader, regn og vind.

Det var koselig å få et lite snødryss, nå når det er 1. søndag i advent i morgen. Det ble lyst og fint ute, og julestemningen kommer lettere, når vi har litt snø. Men, jeg regner ikke med at snøen blir liggende så lenge. Den smelter nok fort, så vi får kose oss med den, så lenge vi har den.

Jeg har fått en vintergave fra Kia & Zeno:

Tusen takk skal dere ha!

 

Mine adventsider finner du her: Advent

Mine julesider finner du her: Julesidene mine

 

 

 

 

Onsdag 25. november

Det er ikke de store begivenhetene hos oss for tida. Dagene går sin vante gang, med skole for ungene og jobb for oss voksne.

Helgen som var, dro vi på besøk til min søster og familien. De bor 40 mil unna oss. Det var en trivelig helg, der jeg også rakk å besøke begge mine bestemødre, som er 86 og 91 år.

Men, mine foreldre fikk vi ikke vært hos, denne gangen. De var blitt smittet av svineinfluensa, og måtte holde seg hjemme og innendørs. De er heldigvis blitt friske, nå.

 

Nå til helgen er det 1. søndag i advent. Det blir koselig å pynte huset til advent. Allerede i dag har vi vært på loftet og tatt ned esken med adventspynt, for å se om alle lys fungerer, og om vi må kjøpe til noe mer.

I dag har jeg vært og kjøpt en mini-julestjerne med glitter på, samt et ”Kalenderlys”, med tallene 1-24 påmalt, som vi skal brenne litt av, hver dag, fram til julaften. En fin måte å telle ned dagene til jul, synes jeg.

 

 

 

 

Torsdag 12. november

Måtte bare vise dere bilde av meg, på vår nye motorsykkel:

Charles og jeg gleder oss begge, til mange fine turer på denne.

 

 

 

Torsdag 5. november

Jeg har fått denne fra Susan i dag:

Tusen takk, Susan.

 

 

 

 

Søndag 1. november

Vi har hatt et kjempefint høstvær i dag og Rex og jeg har vært og gått en lang tur i skogen:

 

 

 

   

 

 

 

Grace (No longer online)