September 2009:

Søndag 27. september

I dag er bursdagen min. Jeg er 42 år i dag!

 

Vi har fått et nytt bilde av vårt lille fadderbarn i Sør-Afrika, Mbali.

 

 

 

 

Lørdag 26. september

Det har regnet hos oss i hele høst, og jeg begynner å bli mektig lei av regnvær. Men, jeg skal kanskje ikke klage, jeg som har vært en uke på Kreta. Blunke

Nå er det flere  uker siden jeg gjorde noe i hagen, men i dag har jeg vært ut en tur, mellom regnskurene. Jeg har nå fått masse løk som jeg hadde bestilt via internett. Jeg har et håp om at noen av løkene vil blomstre i tiden rundt Joakims konfirmasjon, som er tidlig i mai. Løkene jeg har satt ned er: 5 hvit Topplilje 'Navona', 8  rosa/hvit Narsiss 'Replete', 3 rosa lilje Rodeo, 15 Anemone blanda, 15 gul/ lilla Crocus sieberi 'Firefly', 25 Crocus Blue Pearl, 15 rosa Crocus Advance, og 12 Tulipaner i mørk rosa og lys rosa/ hvit (6 Melrose og 6 Foxtrot).

Jeg rakk akkurat å få løkene ned i jorda, og rydde opp litt, før det begynte å regne igjen.

 

I morgen blir jeg 42 år, og Kia og Zeno, og Annette har sendt gaver til meg. Tusen takk skal dere ha!

Jeg har plassert gavene på min bursdagsside.

 

 

 

 

Lørdag 19. september

10. til 17. september 2009 var jeg i Platanias, på Kreta i Hellas, sammen med fire gode venninner og kolleger. Vi hadde spart til denne turen i 2 1/2 år, og det var veldig trivelig å komme seg til varmere strøk. Hjemme var det en uke med regn, mens vi var borte.

Vi bodde i en leilighet på to etasjer, med sengeplass til 5, og med to bad. Vi hadde en kjempefin uke. Det regnet dessverre på kvelden, da vi kom, og på formiddagen, neste dag. Men, det var 23 grader, og godt og varmt, allikevel. Heldigvis sluttet det å regne, utpå dagen, på dag 2. I løpet av vår uke i Platanias, hadde vi tre dager med sol, og disse tre dagene tilbrakte vi på stranden, for å få mest mulig sol.

En dag dro vi til Elafonisis. Det er en strand som er kåret til verdens vakreste strand. Det var overskyet og blåste sterk vind, da vi var på Elafonisis, men vi var allikevel glade for at vi tok turen. Det var veldig vakkert der. Underveis (det tok over to timer med buss) til Elafonisis stoppet vi ved en dryppsteinsgrotte som ligger på et hellig sted, og som blir bevoktet av en hellig kvinneskikkelse. Grotten heter Agia Sofia.

Jeg har lagt ut masse bilder fra turen, på mine sider om Hellas.

 

 

 

 

Mandag 7. september

På torsdag drar jeg til Hellas!

Vi er 5 damer på jobben min, som har spart penger i 2 1/2 år, og nå drar vi til varmere vær, og avslapning! Cool

En uke i Hellas! Jeg har aldri vært i Hellas, så det blir nok spennende. Bilder kommer, så snart jeg er tilbake.

 

 

 

 

Tirsdag 1. september

Da har vi 1. september, og høsten er dessverre her. Men, som den vår-elskeren jeg er, har jeg bestilt løk av Krokus, Tulipaner og andre vårløker, og begynt å se fram til våren, allerede. Blunke

I dag har vi hatt både sol, overskyet vær og regn, men det er mildt og fint: 17 grader.

Det er ikke så mye å skrive om, for tida. Ungene er på skolen og vi er på jobb, på dagtid. Ettermiddagene bare flyr unna.

     

 

I helga har vi vært på besøk på hytta hos min søster og svoger. Her er et par bilder jeg tok:

Joakim var så tøff at han badet i det iskalde sjøvannet.

 

Uvær underveis. Rett etterpå kom en kjempe-regnskur!