April 2010:

Torsdag 22. april

 

Snøen vi fikk i helga, smeltet heldigvis fort, og vi har hatt fint vær i de siste dagene, men det har vært kaldt. Temperaturen har ligget rundt null på natten, og 2-3 varmegrader på dagtid.

Her er et bilde jeg har tatt, for noen dager siden, på en av våre mange turer i skogen:

Nå nærmer det seg raskt Joakims konfirmasjon. Nå er det kun 10 dager igjen.

På tirsdag var vi hos fotografen med Joakim og tok konfirmasjonsbilder. Han var også hos frisøren denne dagen, og stripet og klippet håret.

Det er greit med alt som er gjort, og kan ”krysses av lista”. Jeg har en lang liste over ting som skal gjøres til konfirmasjonen.

Selv om jeg er litt stresset, og bekymrer meg for om vi rekker å gjøre alt klart til konfirmasjonen, så gleder jeg meg. Det blir trivelig med besøk av slekta, og artig å få samlet alle sammen.

 

 

 

 

Søndag 18. april

 

I helga har det dessverre kommet mer snø. Mesteparten som kom i går, smeltet i løpet av dagen, men i natt kom det ny snø, igjen:

Utsikt fra stuevinduene våre, i dag morges.

Jeg vil ha vår!

 

 

 

Fredag 16. april

 

Forrige helg hadde vi et deilig vårvær, og jeg fikk tatt en skikkelig runde i hagen, og ryddet i alle de seks bedene våre.

 

 

Denne uka har det vært regn, stort sett hver dag. Men, i natt hadde det kommet noen millimeter med snø. Dette smeltet raskt, og dagen i dag ble en fin dag, med lettskyet vær og solglimt.

 

Charles og jeg skal i 50 årsdag til en kamerat av Charles, i kveld. Og i morgen skal vi i 60 årsdag til vår svoger.

 

Nå er det kun et par uker igjen til Joakims konfirmasjon, og jeg begynner å bli litt stresset, men jeg skal komme i gang med litt baking i helga. Ellers så er vi jo godt i gang med forberedelsene, og kommer nok i mål. J

God helg!

 

 

 

Torsdag 8. april

 

Dagen i dag startet med regn, men tidlig i formiddag skinte det opp å ble sol. Deilig vårvær!

 

 

Nå er vi ferdig med vindfanget vårt:

 

 

Det ble lyst og trivelig, synes jeg.

Jeg har også lagt ut dette bildet, nederst på siden om huset vårt.

 

 

 

 

 

Tirsdag 6. april

 

Da er påsken over, og hverdagen har startet opp igjen.

 

 

I dag syklet jeg til jobb for første gang i år. Det var bare 3,5 grader i morrest, men det var sol og fint. Med varme hansker gikk sykkelturen fint.

 

 

 

Siste del av påsken har vi vært hjemme. Vi har gått turer i skogen, malt vindfanget og vært på tur med motorsykkelen.

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Fredag 2. april

 

Langfredag.

 

Vi har vært en tur på besøk hos mine foreldre fra Palmesøndag til den stille uke. Det har vært noen svært trivelige dager sammen med mine foreldre, og andre famliiemedlemmer.

 

I går, på Skjærtorsdag, malte Charles og jeg vindfanget. Dette er tredje gang vi maler vindfanget. Først malte vi det i en skarp gulgrønn farge. (Dette var i 2006, da vi kjøpte huset vårt.) Denne ble senere malt over, med en dus beige farge. Dessverre begynte den beige malingen å flasse av. For å få ordnet opp i dette, malte vi nå med heftgrunn, før vi malte to strøk med hvitt. Det ble veldig lyst og fint.

 

Etter påske skal vi ut å se om vi kan få tak i en liten skohylle, og kanskje et fint bilde å henge på veggen.