August 2010:

Mandag 2. august

Det er sommer og vi har ferie, men det er ikke så mye å skryte av, været vårt. Vi har vært et par korte turer i ferien. En tur i Bodø, og en tur i Oslo. Akkurat nå er vi hjemme, men det er mulig det blir en liten tur til, litt senere i ferien.

Vi har hatt mye kaldt vær denne sommeren, og mye regn. Også i dag regner det, og vi har kun 12-13 grader, men det er meldt oppholdsvær senere i dag. Til tross for det dårlige været, har vi fått holdt på litt utenfor huset, med diverse prosjekt. Blant annet så har vi fått gjort ferdig platten ved flaggstanga, slik at den har en skikkelig nedgang fra platten, og ned på plena. Tidligere hoppet vi bare fra platten, og ned på berget, nedenfor.

Charles og Joakim snekrer nedgangen fra platten.

I denne gropa, bestemte jeg meg for å lage rosebed.

Her står det nå 6 forskjellige rosa roser (Hurdalsrosa, en historisk rose; Celestial, en sort av Duggrose, rosen "The Fairy", slyngrosen Coral Dawn og en klaserose som heter Bonica.)

 

En annen ting vi har gjort i sommer, er at vi har solgt bobilen vår, og kjøpt oss en ny motorsykkel. Vi skal også selge motorsykkelen vi hadde før. Vi trenger jo bare en motorsykkel. Blunke  Her er vår nye motorsykkel: Honda Goldwing:

Tilhengeren som hører til Goldwingen, er kunstlakkert. Denne kunstlakkeringen er noe som den tidligere eieren av Goldwingen fikk en kunstlakkerer til å lage. Flaks for oss. Laughing Her er et nærbilde av tilhengeren:

For ordens skyld. Jeg kjører ikke sykkel selv. Jeg er kun passasjer: Eksosrype. -Og stortrives med det.

   

Goldwing er den ultimate tursykkelen. Den er fantastisk god å kjøre på langturer med. Vi ser virkelig fram til mange, lange turer med den nye motorsykkelen vår.

 

 

Jeg har lagt ut bilder fra hagen: Området ved terrassen ved flaggstanga, bedet med busker og stauder, surjordsbedet og staudebedet.

Jeg har lagt ut flere bilder fra Polarsirkelen - Saltfjellet

 

 

 

 

 

 

Sweet Rainbow