Juli 2010:

Onsdag 14. juli

Vi har nok en dag med regn, i dag. I løpet av de siste dagene har det vært sol og sommervær på fredag, og søndag. Alle de andre dagene har vært kalde (10-11 grader), og regnfulle. Til tross for mye dårlig vær i sommer, har jeg fått gjort mye i hagen. Jeg koser meg, når jeg får ordne i hagen, eller "bygge opp" hagen vår, så hagen etter hvert kan bli slik jeg drømmer om å få den.

Jeg har laget en side med bilder som fotografen har tatt av Joakim, i forbindelse med Joakims konfirmasjon, 2. mai.

Og en side med bilder fra overhøringsgudstjenesten, 28. april. Samt en side med bilder fra Joakims konfirmasjonsdag.

 

 

 

Lørdag 10. juli

Nå er det lenge siden jeg har skrevet i bloggen min. Så det er kanskje på tide med en oppdatering. I dag har vi hatt regn og vind.

Men, vi har hatt andre dager, der det i alle fall har vært oppholdsvær, og sol, men vi har liksom ikke fått den store sommervarmen i år.

Tirsdag 29. juni satte vi ned noen Syriner. Disse skal forhåpentligvis vokse seg store, og, om noen år kanskje bli som en slags hekk mot hovedveien.

 

Dagen etter begynte jeg å beise den andre platten vår. (Platten vi har ved inngangspartiet vårt, beiset jeg i midten av juni.) Dessverre gikk jeg tom for beis, og måtte avslutte midt på platten.

Noen dager etterpå hjalp Joakim, min 14 år gamle sønn meg med å beise ferdig platten:

 

I tillegg hjalp Joakim meg med å pusse opp en gammel benk.

For en tid tilbake annonserte jeg etter å kjøpe en brukt hagebenk. Jeg fikk svar fra en dame som sa at jeg kunne få en benk fra dem, gratis, hvis jeg kom og hente den. Sånn så den ut:

Benken var slitt, og full av rust, men jeg fant ut at den kunne bli fin, med litt beis på treverket og svart lakk på metallet.

Joakim hjalp meg med å pusse bort det verste av rusten, samt beise og lakke benken. Han brukte 1 1/2 time på det, og benken ble kjempefin!

Jeg var nede i hagen en tur, og gravde opp en Hosta og noen avleggere av et broketbladet gress, og satte disse i en krukke. Gresset ser litt puslete ut, men det sprer seg raskt, og vil forhåpentligvis gjøre litt mer av seg, etter hvert.

 

Helgen 2. og 3. juli var Charles og jeg på tur på motorsykkel, til MC-treff i Dorotea i Sverige, sammen med andre medlemmer fra vår lokale MC-klubb. Det var en kjempefin tur, og MC-treffet og svenskene var veldig trivelige.

 

Her er en fin rasteplass vi stoppet på, i Sverige. Fossen du ser heter "Trappstegsforsen".

 

Denne helgen, 9. til 11. juli, er det vår MC-klubb som skal arrangere MC-treff her i byen, så denne helgen blir jeg nok en del borte på treff-området, skal hjelpe til litt med å servere frokost, stå i kiosken og selge mat og drikke til de på treffet osv., men jeg skal nok også få tid til å kose meg litt i hagen. Synd været ble dårlig i dag, men vi får håpe at søndagen blir bedre.

Her er et glimt av en Firtannveronica i hagen vår, i går, 9. juli.

 

 

 

 

 

Sweet Rainbow