Mai 2010:

Onsdag 19. mai

Akkurat nå (klokka 21) sitter jeg med PC'en i fanget og koser meg på terrassen med en kopp kaffe. Det er mildt og godt. Utrolig deilig at våren endelig kom! Håper vi får en varm og fin vår og sommer!

Jeg har akkurat vært en "koserunde" i hagen, og sett på hva som blomstrer. På dette bildet ser vi blå Russeblåstjerne bakerst til venstre, rosa Småklokke og gule mini Narciss:

Jeg koser meg virkelig i hagen for tida. Man kan se fra en dag til neste, at det spirer og gror.

Ikke mye som blomstrer enda, men det er utrolig koselig å gå å se hva som har berget vinteren.

 

 

 

Mandag 17. mai

Dessverre fikk vi ikke beholde det nydelige været fra i går. Det har regnet, store deler av nasjonaldagen vår.

Se mine 17. mai-sider her.

Vi har allikevel tatt på bunadene våre, og vært ute en tur. Men, vi oppholdt oss mest i bilen. Like greit, når vi ikke har noen barn som går i tog. En softis har vi også fått kost oss med. Så blir det ettermiddagskaffe sammen med familien i ettermiddag.

Charles og jeg, på 17. mai.

 

 

 

 

Søndag 16. mai

Fantastisk vær i dag! Skikkelig sommervær med 24 grader i skyggen!

Jeg har holdt på i hagen i hele dag!

 

 

 

Mandag 10. mai

Vi har fortsatt kaldt vær. Utpå dagen i dag, begynte det faktisk å snø! Æsj!!!

Her er et glimt fra hagen vår, nå i ettermiddag:

Vi våknet til 3 grader og solglimt i dag morges, så jeg syklet faktisk på jobb, i dongerybukse, fleecejakke og barfot i sommersko. Det var kaldt å sykle hjem fra jobb, i 1 grad og sludd. Men, det var faktisk kaldest på hendene. Jeg savnet hansker, mye mer enn jeg savnet sokker.

I går hadde vi mye bedre vær. Dette bildet tok jeg i går. Da var jeg og gikk en lang tur i skogen med Rex:

Det er ikke antydning til grønt gress, eller blader på trærne, enda. Det eneste som er grønt, er grantrærne. Men, det var uansett mye koseligere bildet jeg tok i går, i forhold til det jeg tok av vår snøfylte hage, i dag. Håper snøen smelter fort, og at vi får sol og varme snart.

Jeg har lagt ut flere bilder på hagesiden min.

 

 

 

 

Tirsdag 4. mai

På søndag (den 2. mai) ble Joakim konfirmert. Det var kaldt og vind, men ellers var det en svært en fin dag. Jeg tror at både konfirmanten og gjestene var fornøyde med dagen, og vi koste oss alle sammen.

Meg, Joakim, Cecilie og Charles i kirken.

Selv om konfirmasjonsdagen var på søndagen, har vi hatt gjester fra fredag til mandag. Vi har hatt en kjempefin langhelg sammen med familien. På fredag lagde jeg hjemmelaget pizza som vi koste oss med, etter hvert som folk kom fram til oss. De fleste hadde bilturer på ca. 6 timer bak seg, mens min ene søster og mannen og deres tre barn, kjørte i 8 timer. På lørdagen fyrte Charles opp i grillhuset. Så koste vi oss der, denne ettermiddagen og kvelden.

Vi feiret konfirmasjonen på skihytta til idrettslaget vårt. Det hadde ikke blitt plass til alle gjestene hjemme hos oss. Vi var totalt 37 personer.

I går morges, da de siste gjestene skulle dra (mine foreldre, Cecilie, min mormor og min bestemor, samt min søster og familien), våknet vi til full vinter! Mine foreldre valgte å sette igjen campingvogna si, og heller komme og hente den ved en senere anledning. De kjøre i samlet flokk, litt utpå dagen, da noe av snøen var smeltet, da min søster og familien hadde sommerdekk.

Nå er hverdagen tilbake, med jobb og skole. Håper vi snart får litt varmere vær. (Snøen som kom i går, er heldigvis forsvunnet igjen i dag.) Jeg ser fram til å kunne kose meg litt i hagen framover. I år skal jeg ikke ha noen store prosjekter i hagen, slik jeg har hatt tidligere år. I år blir det bare ”litt småplukk” og kos i hagen. Gleder meg.