Mars 2010:

Lørdag 27. mars

 

I går så jeg Tjelden for første gang i år!

 

 

 

 

Nå har vi påskeferie. Deilig å ha fri mange dager.

I går kom Cecilie hjem i påskeferien sin. Det var veldig koselig å se henne igjen.

 

 

 

Lørdag 13. mars

Jeg har vært og kjøpt en masse pynt, lys og duker som vi skal pynte bordene med, til Joakims konfirmasjon:

Jeg tok et liknende bilde av pynten jeg kjøpte til Cecilies konfirmasjon, for to år siden. Det står nederst på denne siden.

Det er enda over en måned igjen til konfirmasjonen, men jeg synes det er godt å være ute i god tid. I går var jeg på bakeriet og bestilte to kaker til konfirmasjonen. En Lukket valnøtt, som skal ha et bilde av Joakim på, og en Romkake. Vi hadde også kake med bilde av Cecilie, da hun ble konfirmert.

 

 

 

Tirsdag 16. mars

Vi har fått enda mer snø. Jeg har vært ute i hagen og tatt et bilde av hvordan det ser ut der, nå:

Jeg har også lagt ut dette bildet på hagesidene mine.

 

 

 

Lørdag 13. mars

Jeg begynner å lure på om denne vinteren aldri kommer til å slutt! Jeg lengter etter våren, men, nå har det kommet ett nytt lag med snø, igjen.

 

Jeg må jo innrømme at vinteren kan være vakker, men nå synes jeg det begynner å bli nok snø og kulde. Jeg vil ha sol og varme.

Akkurat nå er det tidlig lørdag morgen, og Rex og jeg er de eneste som har stått opp. Jeg sitter i godstolen, med en kopp kaffe, PC'en i fanget, mens jeg følger med på et reiseprogram på BBC Knowledge på TV'en. Jeg har ikke fått reist så veldig mye i mitt liv, men har svært lyst til å besøke fremmede land og kulturer. Reiseprogrammet handler om en reise i Kina, og viste mange spennende attraksjoner. Etterpå var det et program fra Peru, og viste mange gamle skatter fra Inkafolket, samt Rio de Janeiro i Brasil, med blant annet den 38 meter høye Kristus-statuen. Jeg har skrudd av lyden på TV'en, da den er tekstet, så sitter jeg og hører på en ny CD jeg har kjøpt meg, av Andrea Boccelli. Jeg har flere CD'er av han, og synes han er fantastisk flink. Denne CD'en heter The best of Andrea Boccelli - Vivere. Flere av sangene på CD'en har jeg på andre CD'er, men noen er nye for meg. Utrolig fin og behagelig musikk!

 

 

 

Søndag 7. mars

Vi har nå varmegrader for første gang på veldig lenge. 5-6 varmegrader og regn. Egentlig er det helt greit for min del. Jeg vil har vår! Nesten all snøen er borte, men det er "blank-is" på alle småveier og i gårdsplassen vår.

På fredag var jeg på en kjempetrivelig fest sammen med min kolleger. Jobben min er 15 år i år, og vi feiret dette. -Veldig koselig!

I går kveld, oppdaget vi tre rådyr nede i hagen vår. De var rett nedenfor stuevinduene våre. Det var veldig artig å se rådyrene på så nært hold. Vi slo av lyset på stua, og sto og kikket på dem, lenge, før de løp videre.

Jeg har, nok en gang, tatt et bilde fra vinduet mitt på jobb:

 

 

Joakim skal konfirmeres til våren, og vi har nå fått laget, og sendt ut invitasjonen hans. Slik ser den ut:

Jeg har begynt å kjøpe inn bordpynt og duker til Joakims konfirmasjon. Vi skal ha svarte bor dduker, med blå og turkisblå lysestaker og annen pynt.

 

 

 

 

Mandag 1. mars

Siste uka i februar har ungene hatt vinterferie, og Joakim har vært hos sin far, mens Cecilie som ikke bor hjemme, men går på skole i en annen by, har vært hjemme hos oss, sammen med kjæresten sin.

Jeg har vært på jobb på dagtid, så har vi vært sammen på ettermiddagene og kveldene.

Nå er hverdagen tilbake, og skolene har startet opp igjen.

Men, det er jo bare fire uker til påske! Jeg har søkt meg fri i den stille uke, og gleder meg til langfri i hele påska.

 

Vi har fortsatt vinter og snø her hos oss, og i helga var Charles og jeg ute og gikk på ski.