Oktober 2010:

Torsdag 14. oktober

Denne høsten har  det vært bedre vær, enn hva vi har hatt i sommer.

Dagene går, uten at de store begivenhetene skjer. Cecilie og Joakim er på skolen på dagtid, mens Charles og jeg er på jobb. Joakim går nå siste året på ungdomsskolen, 10. klasse, mens Cecilie går 2. året på videregående, linjen som heter "Barne- og ungdomsarbeider".

Jeg har laget meg en ny blog. Det er derfor det er lite oppdateringer i denne bloggen, da det er mye enklere å skrive innlegg og legge ut bilder på bloggen hos Blogspot. Jeg kommer til å skrive litt i bloggen min, her, fortsatt. I alle fall ut året. Men, har du lyst til å ta en titt på min andre blogg, finner du den her: http://benteshusoghage.blogspot.com/

For noen dager siden, malte jeg et gammelt skatoll vi har hatt stående på gjesterommet. Det gjorde seg, med litt hvitmaling, synes jeg:

 

Det er sikkert noen som synes at slike gamle møbler bør få være i sin opprinnelige farge, men dette var såpass nedslitt og stygt, at jeg valgte å male det. Dessuten har jeg blitt bare mer og mer glad i hvitt i det siste, så det var uaktuelt å ha dette stående i gangen, med originalfargen.

Jeg har ikke helt funnet ut hva jeg skal pynte med, på toppen. Ender sikkert opp med en liten plante, og kanskje en te-lysestake eller to. Vi får se.

 

 

     

 

 

 

 

 

 

Michelle