Mars 2006:

Torsdag 30. Mars:

 

I dag har vi hatt en iskald nordavind. Det har bare vært 3-4 minusgrader, men det var grusomt kaldt ute. Etter jobb, i dag, har jeg vært til øreakupunktør med Cecilie. Øreakupunktøren er også Homeopat. Cecilie fikk både nåler i øret og Homeopatmedisin. Hun har gjort dette før, så det gikk bare fint.

 

 

Onsdag 29. Mars:

Hver onsdag er vi flere damer som trener, på treningsrommet vårt, på jobben. Vi pleier å trene rett etter jobb. Det føles lettere å trene rett etter jobb, enn å dra hjem først, for så å dra ut igjen, senere. I dag var vi 4 damer som trente. (Samt flere andre også, selvfølgelig.)

 

 

Tirsdag 28. Mars:

Den fjerde Harry Potter-filmen (Harry Potter og Ildbegeret) kom i posten til oss i dag. Mine barn og jeg har vært og sett den på kino, men vi satte oss allikevel ned for å se på den. Filmen er kjempebra!

Etterpå var det leksegjøring for barna, med litt hjelp fra meg.

 

 

Mandag 27. Mars:

 

I dag hørte jeg Tjelden, for første gang i år. Det var koselig. Den bringer håp om at våren kommer snart.

 

Det er også et par uker siden jeg så den første hestehoven i år.

Min side om Hestehov er her.

 

 

Søndag 26. Mars:

Messefesten i går kveld var trivelig. Vi danset og koste oss.

I dag har vi stilt klokka, så nå har vi sommertid.

Selv om min mann har stått på stand på messa i hele helga, har ikke mine barn og jeg vært der ennå. Men, i dag formiddag, dro vi en tur. Det var mye fint å se på, samt at det var hester der, som Cecilie fikk ri på. Joakim ville heller prøve å skyte på blink. Han var inne på skytebanen, og skjøt med salongrifle. Han var flink! Det var også 13-14 hunder, på messa, som vi var flere ganger borte og hilste på. (Den ene av hundene som var der, en Alaskahusky, har vunnet 3 Iditarod-løp og 7 Finnmarksløp. Han var blitt kjøpt, for ikke så lenge siden, av den familien som hadde de andre hundene med seg. Det var utrolig godt gemytt på denne hunden, men, også på alle de andre hundene som var der. Det gikk barn og klappet hundene hele tiden, men hundene var svært rolige.)

Da vi kom hjem fra messa, gikk jeg en lang tur med hunden vår, Chico. Det var nydelig vær.

 

 

Lørdag 25. Mars:

I dag er det lørdag, og jeg har brukt dagen til å gjøre unna litt husarbeide, samt slamsuge mine to akvarium. I helga er det messe her, og min mann er der. Han har utstilling på stand, der. I kveld er det messefest. Vi skal dit, sammen med min manns arbeidskolleger, og deres fruer. Det blir sikkert koselig. Jeg håper jeg får danset litt.

Ellers er det mildvær i dag, men vi har fortsatt igjen litt snø:

Her er Chico, utenfor huset vårt, idag.

 

 

Fredag 24. Mars:

Dagen i dag startet med strålende sol, men utpå ettermiddagen skyet det over, og begynte å snø, litt. Jeg har bare vært hjemme, etter jobb, i dag. Har brukt ettermiddagen og kvelden ved PC'en. Akkurat nå sitter jeg og nyter den siste CD'en med Andrea Bocelli og et glass rødvin. Det er fredag kveld, barna sover og jeg har fyrt opp i ovnen. -Deilig!

 

 

Torsdag 23. Mars:

Våknet til 10 minusgrader og sol i dag, men det ble varmere i løpet av dagen. I dag er det torsdag, og på kvelden var jeg på dansekveld, og danset swing.

 

 

Mars 2006:

 

Hele vinteren, fram til februar/mars har det vært lite med snø. Det har regnet mye, og vært mye sterk vind, denne vinteren.

Men, da jeg omsider begynte å se fram til vår og varmere tider, kom snøen. Det har snødd mye, og det er ikke noe som ligner på vår, akkurat nå.

Til tross for at vi lengter etter våren og varme, har vi vært og gått på ski, flere ganger. Jeg må innrømme at når det er strålende sol, nysnø og noen minusgrader, er det fantastisk å gå en liten runde på ski.

Her er et par bilder fra skituren vår, og kakao-kosen etterpå, den 19. mars: