August 2006:

Onsdag 30. august

Etter jobb i dag, tok Charles ut vinduet på det soverommet som skal bli det nye badet vårt. Nå når dette rommet skal bli bad, vil vi ha et litt mindre vindu der. Vi har bestilt vinduet, men ikke fått det enda, så Charles dekte til vindusåpningen med en plate.

Også i dag var jeg også bortom huset en tur og vannet plantene i hagen. Med det deilige været vi har for tida, blir det fort tørt for plantene. Spesielt de som står i krukker og kasser.

Både Joakim og jeg er heldigvis mye bedre i både nakken og hodet i dag, og ingen av oss er kvalme. Det tyder på at det, mest sannsynlig ikke var så alvorlig som jeg var redd for i går. Heldigvis.

 
 
 

 

 

Tirsdag 29. august

Etter jobb i dag, kjørte Charles bort i nyhuset, og satte inn et vindu i gavlveggen på loftet. Det er greit å ha et vindu der, så vi får inn litt lys, samt at det kan være greit å ha et vindu der, dersom vi skal ha inn lange ting på loftet. (Slike ting som er for lange til å få inn via loftsluka.)

Jeg var også bortom huset en tur og vannet plantene i hagen. Jeg har ikke vannet på noen dager, og det var kjempetørt. Jeg har en svetteslange der borte, som jeg bytter på å ha de tre forskjellige blomsterbed. (Når det ene bedet har fått vann et par dager, flytter jeg den til et annet.) Håper vi får laget oss svetteslanger til alle bedene, etter hvert.

Da jeg kom hjem fra jobb, i dag, fortalte Joakim (min sønn på 11 år) at han hadde vondt i nakken og hodet.

Jeg tenkte ikke noe mer over det, men da han, utover dagen, fortsatt klagde over vondt, samt at da jeg ba han beskrive smertene, beskrev han også mine smerter. Jeg har også gått med vond nakke, og hodepine i dag.

Utpå kvelden ga jeg han en paracet, og fikk han til å gå å legge seg. Jeg syntes det var rart at han og jeg hadde det på samme vis. Jeg begynte å tenke, på hva som kunne være grunnen.

Etter hvert kom jeg på at på lørdag (den 26. august) var det tivoli her i byen. I forbindelse med messa.

Joakim fikk seg en blokk med 6 billetter, som han brukte på tivoliet. Han sparte en billett, og spurte om ikke jeg kunne være med i "spykoppene" (kalles også "tekoppene"). Du blir plassert i en slags benk, som roterer (som en sentrifuge), i tillegg roterer alle "benkene" rundt i en sirkel.

Joakim hadde tatt denne flere ganger, samme dag. Han hadde tatt den tre ganger på rad, uten å gå ut av karusellen. Ble bare sittende, og leverte ny billett, for hver tur. Dette var turer som var helt "vanlige". De snurret rundt, som vanlig. Men, den turen som jeg var med på, var helt annerledes, sa han. (Han hadde ikke hatt en sjanse i havet, til å være med på flere turer, rett etter den turen vi var med på.) Selv er jeg svært glad i tivoli og karuseller, og har aldri, i hele mitt liv vært redd, eller blitt kvalm av karusell (og jeg har tatt en del karuseller i mitt liv). Men, på lørdag var det skremmende. Benken vi satt i, snurret utrolig raskt rundt, nesten hele tiden mens vi satt i karusellen. Jeg hadde ikke sjans til å gjøre tegn til han som kjørte karusellen. Dersom Joakim hadde gitt tegn til meg, at han måtte ha hjelp til noe, eller hadde fått vondt eller blitt redd, hadde jeg ikke hatt mulighet til å hjelpe han. (Han fikk vondt, men var ute av stand til å meddele meg dette. Dessuten er han 11 år, og forsøkte å være tøff og ikke virke pysete.) Karusellen gikk så utrolig raskt. Jeg var redd for at han skulle bli sugd ut av vogna/benken. Selv trykket jeg stanga vi hadde over lårene, hardt ned, mens jeg spente foten fast, slik at jeg ble sittende litt mer fast. (Det er ingen sikkerhetsseler eller lignende i disse vognene.) Men, Joakim var for kort til å nå dit jeg nådde, med foten, så jeg var redd for at han kunne skli ut.

Jeg mistenker at han som hadde ansvaret for denne karusellen kjørte opp farten, når han så at det var en voksen kvinne med. I tillegg til at farten på karusellen var høy, sto han bak oss, og gav oss (hver enkelt vogn) ekstra fart. (Joakim og jeg satt sammen, i samme vogn.) Joakim sa at ingen av de andre turene, tidligere denne dagen, hadde vært slik som den da jeg var med. Etter turen ble jeg svært uvel, og var kvalm i en times tid, før det langsomt ble bedre.

Jeg har ikke tenkt noe mer over dette, før i dag, da Joakim og jeg fikk vondt i nakken og hodet, samt at vi begge er kvalme.

 

 
 
 

 

 

Mandag 28. august

 
Vi satt ute på terrassen, på jobb, i lunchpausen, i dag.
Da så vi to Delfiner. Alle gikk til rekkverket, og kikket på dem. Det så ikke ut som Niser, så det var flere som mente det var en sort Delfin.
Det var artig å se. De gikk mye høyere opp fra vannet, enn hva Nisene gjør.
 
Etter jobb i dag, var Charles og Morten borte i nyhuset og la gulvbord oppe på loftet. Vi har en luke i taket i gangen, der vi kan legge opp julepynt, bager, kofferter, gamle leker og klær som vi vil ta vare på og slike ting. Det er ikke takhøyde, der, kun kryploft. Men, når de nå legger gulvbord, der, kan vi i alle fall bruke kryploftet som lagringsplass. Det er kjempestort der oppe. (Like stort som huset er.)
 
Jeg var også bortover en tur, for å vanne plantene i bedene, kassene og krukkene som står der.
 
Ellers var jeg hjemme og gjorde unna litt husarbeide. Da jeg var og hentet Cecilie, hos sine venninner, fikk jeg en avlegger av en plante jeg aldri har sett før. Det er en klatreplante, men blomstene ser ut som blomstene til Gudeblom. (De er lilla, med gult på.) Helt nydelig! Planten hadde spredd seg, så jeg fikk med tre avleggere.
 
Jeg har et bilde av den, nederst på denne siden.
 
Jeg har også en annen ny plante: Jeg har kjøpt en avlegger av noe som heter "Spindellilja" av en svensk nettvenn. Den kom i posten til meg i dag. Jeg er svært spent på om jeg får denne til å overleve, og til å gi blomst, etter hvert. (Dette er en stueplante. Muligens i slekt med Amaryllis?) Sammen med min "Spindellilja", fikk jeg også en Hoya "Bella", som jeg skal gjøre mitt beste for å ta vare på.
 
 
 
 
 
 

 

 
 

Søndag 27. august

 
I dag er Joakims 11 årsdag!
Snart kommer hans venner i selskapet hans. Senere i dag kommer Charles' slektninger for å feire sammen med oss. Vi skal kose oss med kaker, kaffe, brus og is. Mine slektninger bor 6 og 8 timers kjøring fra oss, så det blir litt for langt å kjøre selv om det er bursdag.
 
 
 
 
 

Lørdag 26. august

 
Mine foreldre og tante og onkel dro videre på sin campingtur i dag morges. Det var kjempekoselig at de kom innom oss. Vi hadde en koselig kveld, på torsdag da de kom. Vi spiste middag, og drakk kaffe i leiligheten vår først. Utpå kvelden gikk vi bort til nyhuset, så de fikk se det. Så gikk de til campingen, og vi gikk hjem til leiligheten. (Nyhuset ligger midt mellom leiligheten vår og campingen.)

På fredag kom de (mine foreldre og tante og onkel), innom meg på jobb og spiste lunch sammen med meg i kantina vår. Det var koselig. Vi satt ute på terrassen i det fine været. En stund etter lunch avspaserte jeg og dro en runde sammen med dem. Joakim var da på messa, mens Cecilie ble med en venninne hjem.

På kvelden spiste vi kylling sammen med dem på campingen, og hadde de riktig så koselig. Vi satt ute helt til sola gikk ned i ni-tida, tror jeg det var.

Fra og med torsdag og til i dag kl. 17.00 har det vært messe her i byen. Charles har stått på messa alle tre dagene, med biler, båter og diverse andre produkter som de selger i butikken han jobber. Det har vært et fantastisk sommervær, disse dagene.

Det er også tivoli her, i forbindelse med messa. I dag fikk Cecilie og Joakim med seg penger, så de kunne dra på tivoliet. De er blitt så store nå, at de ikke trenger å ha meg med. De vil helst gå der, sammen med sine venner i stedet. Joakim og jeg syklet til byen i dag morges. Han ble igjen på tivoliet, da jeg syklet hjem. Men, Charles står jo på en stand, ikke så langt unna. Det er litt greit å vite at han har han i nærheten. Cecilie har overnattet til en venninne i natt. Hun var nettopp innom hjemme, og fikk penger til tivolibilletter. Hun og venninnen skal dra på tivoli sammen.

I morgen har Joakim bursdag, så jeg må nok forberede litt, og bake litt i dag, men nå skal jeg ta meg noen timer med total avslapning. Kaffe og et ukeblad på terrassen. Jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte meg et ukeblad. Det er sjelden kost, her i huset. Så får jeg heller dra en tur på butikken og handle inn til bursdagen litt senere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag 24. august

 
Visningen av vår leilighet, på tirsdag, ble en stor skuffelse. Vi satt alene, sammen med megleren. Ingen kom!

Men, bedre lykke neste gang. Vi har avtale med banken, slik at vi skal kunne sitte med begge husene i et år, uten at det skal gå utover økonomien.

I dag kommer mine foreldre og min tante og onkel på besøk til oss. De er på campingtur, og kommer kjørende hit i ettermiddag. De har med seg hver sin campingvogn og skal ligge på campingen. Nå når vi driver og pusser opp i ett hus, og flytter møbler og diverse fra det andre, er det dårlig med overnattingsplass hos oss. Praktisk at de da har med seg vogn.

Jeg skal avspasere noen timer i dag, og dra hjem å forberede middag. Vi har tatt ut indrefilèt av elg av fryseren. Jeg er en elendig kokk, men jeg skal gjøre mitt beste for å få laget et godt måltid av dette. Det blir koselig å få besøk.

 

 
 
 

 

 

Søndag 20. august

 
Det er nå bestemt at vi skal ha visning på vår leilighet tirsdag 22. august kl. 18.00.
I går var Charles borte i huset og jobbet, mens jeg var hjemme og pakket bort ting som vi ikke trenger, slik at det er ryddig og fint i alle rom og boder, til visningen. I dag har også Charles vært hjemme og hjulpet til med dette. Charles har lånt en varebil, som vi har fylt opp flere ganger, og kjørt bort i huset og tømt. Det er greit at det ikke er så langt mellom vår gamle leilighet og det nye huset vårt.
 
I morgen er første skoledag etter ferien, for barna, og første arbeidsdag etter ferien for oss voksne.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Fredag 18. august

 
Jeg malte det andre strøket på dørkarmen og vinduskarmen i dag.
 
Etterpå begynte jeg å lage et nytt bed, ved siden av det jeg laget for to dager siden. Vi har planer om å ha masse stauder i deler av det som er plen, nå, samt en platting, og en dam med bekk. Dette bedet måtte jeg anlegge litt unna det andre bedet. Dette fordi jeg skal ha en staude i bedet, som er ekstrem til å spre seg. (Jeg har en stor kasse stående, der jeg har brukt Murtorskemunn som bunndekker. Dette er en nydelig staude, men den sprer seg som ugress. Av den grunn må jeg avgrense dens muligheter til å spre seg.) Jeg har kun brukt stauder fra denne kassen, i dette bedet, slik at ingen andre stauder blir blandet med Murtorskemunn. Men, de som allerede har røttene sine infiltrert av Murtorskemunn-røtter, satte jeg ned i samme bed.
 
 
Bedene ser ikke så fine ut, nå. Plantene er gravd opp fra en kasse, og røttene har blitt litt skadd. Det blir nok bedre til neste sommer, når de har fått stått i ro en sesong, og fått vokse seg større, i fred og ro.
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Torsdag 17. august

 
Dagen i dag er også blitt brukt borte i vårt nye hus. Jeg har brukt dagen til å male en dørkarm og en vinduskarm. Jeg fikk også tid til å legge stein rundt det nye bedet som jeg lagde i går:
 
 
 
Charles har lagt listverk i kjøkkenet og gangen.
 
På kvelden hadde han hjelp av sitt søskenbarn, som er rørlegger, med å legge opp røropplegget på soverommet som skal bli bad.
 
 
 
 
 

 

 

Onsdag 16. august

 
Min mann og jeg har bryllupsdag i dag. Vi har vært gift i 3 år. Har du lyst til å lese om bryllupet vårt, eller se bilder har jeg mine sider fra vårt bryllup er her.
 
Det ble ikke akkurat så mye feiring i dag. Charles fortsatte med å legge listverk på kjøkkenet, samt gjøre ferdig diverse småtteri på kjøkkeninnredningen.
 
Jeg monterte det siste skapet til baderomsinnredningen! Delig å være ferdig med den.
Etterpå kjørte jeg til et hagesenter, en halv times kjøring fra oss. De hadde halv pris på alle varer. Selvfølgelig greide jeg ikke å dy meg. Jeg kjøpte 4 sekker jord, 9 stauder, to roser og tre hekkplanter (Blankmispel) for å forlenge hekken som allerede er plantet ved vårt nye hus. Etter hver skal vi kjøpe til flere hekkplanter.
 
Da jeg kom hjem etter min handlerunde, begynte jeg å grave i plenen, for å lage et nytt blomsterbed. Det var svært tungt (og varmt). Jeg spurte Charles om han kunne grave litt med traktoren han har lånt. Etter tre grav med traktorgraveren, var det ferdig gravd! Lettvindt for meg. Da var det bare å begynne å plante.
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Tirsdag 15. august

 
I dag har jeg brukt nesten hele dagen på å montere flere skap til vår baderomsinnredning. Jeg er nok ikke verdens beste snekker, så det tar tid. Men, nå er det kun et skap igjen. (Bilde av skapene kan du se lenger ned på denne siden.)
 
Jeg malte også muren på kjøkkenet i dag. Den hadde kun fått ett strøk maling tidligere, men nå er også den malt med to strøk.
 
Charles har hatt hjelp av sin bror i dag. De har lagt listverk mellom overskapene og taket (vi har takhøyt kjøkken), samt at de har lagt litt annet listverk på kjøkkenet, og platene mellom benkeskapene og gulvet.
 
Jeg har en Amaryllis, som er en avlegger etter en plante som min oldemor har hatt. Mine foreldre har fått en avlegger av hennes plante, så har jeg fått avlegger fra dem, igjen. Her kan du se et bilde av den, som jeg har tatt i dag:
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Mandag 14. august

 
Omsider så har jeg fått malt vindfanget i vår leilighet.
Det ble mye finere. Og så står det litt mer i stil med resten av leiligheten.
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Søndag 13. august

 
Fredag begynte jeg å rydde vindfanget i leiligheten vår. Vindfanget er malt i en okergul farge, som var moderne på 90-tallet. Jeg har bestemt meg for å male den i en lys farge, så den står i stil til resten av leiligheten, som vi også har malt opp. Vi skal jo snart prøve å selge leiligheten, og ha visning, så det er greit at den ser presentabel ut.
 
Charles var borte i nyhuset og jobbet. Plutselig ringte han meg: Han spurte om jeg ble med på å kjøre for å få tak i et lass med varer, til nyhuset. Det var snakk om en 6 timers biltur, med overnatting hos mine foreldre, handling neste dag (lørdag), med retur på kvelden. (Vi trenger både gulvplater og takplater til utbygget, ny oppvaskmaskin, fliser til badegulvet og fliser til veggen mellom benken og overskapene på kjøkkenet, 5 taklamper, trådhyller til å ha i skyvedørsgarderoben på vårt soverom, samt en del annet småtteri, i tillegg til at vi skulle bytte et 40 cm kjøkkenskap, mot en 60 cm skuffeseksjon og et 30 cm overskap. (Tegningene av kjøkkenet stemmer ikke helt med slik det er i virkeligheten, så vi fikk plass til litt mer skap enn vi først trodde.)
 
Jeg hadde ikke begynt å male i vindfanget enda, så vi "bråbestemte" oss, og begynte å ordne for å komme oss på tur. I løpet av 1 1/2 time var vi underveis. Cecilie ville ikke være med på turen. Hun hadde ikke lyst til å sitte 12 timer i bil i løpet av et og et halvt døgn. Hun ble igjen hos Charles' søster. Men, Joakim ble med. Han var overlykkelig over å kunne få en kveld sammen med sitt søskenbarn, som det var bare en ukes tid siden vi hadde tatt avskjed med. Nå var de begge glade for at de kunne treffes igjen. Min søster, og hennes eldste sønn skulle til syden på lørdag, så Joakim og jeg startet dagen kl. 06.00, og kjørte de til flyplassen. Så dro vi tilbake og hentet Charles, og vi dro ut på vår store handlerunde. I løpet av dagen dro Joakim til sin far, mens Charles og jeg fortsatte å shoppe. Vi fikk tak i alt vi skulle, bortsett fra veggmontert toalett og blandebatteri med uttak for vaskemaskin.
I tillegg "kom vi over" to flatskjerm fjernsyn som vi kjøpte. Charles har lenge gått og ønsket seg det, til både huset og campingvogna. Prisen for begge flatskjermene ble ca kr 11 000,- til sammen (Vi kjøpte to utstillingsapparat, som var til salgs. Også oppvaskmaskina kjøpte utstillingsmodellen av, som var til salgs. Det er penger å spare, når en gjør det.)
 
Vi brukte hele dagen på å handle. Fra butikkene åpnet kl. 09.00, til vi var ferdige kl. 18.00. Vi var hjemme igjen litt før midnatt, lørdag kveld, etter en 6 timers biltur. Joakim ble igjen hos sin far. Jeg har ferie i neste uke også, så Joakim skal komme igjen en gang i løpet av uka.
 
I dag, søndag, tømte Charles og jeg tilhengeren, bilen og takboksen for alt vi hadde kjøpt, samt at Charles monterte de to nye skapene på kjøkkenet. Jeg malte en vegg, som Charles nettopp har satt opp, ute i gangen, ved skyvedørsgarderoben.
 
Etter lunch, som vi spiste i leiligheten, der vi fortsatt bor, dro vi tilbake i huset og ryddet. Vi fylte en stor tilhenger med papp!
 
Vi avsluttet tidlig i dag. Charles dro en tur utover til campingvogna, og gjorde unna et par ting han hadde glemt, sist han var der.
 
Mine planer om å male vindfanget vårt, i leiligheten, ble, nok en gang, utsatt. Men, jeg har fortsatt igjen en ukes ferie, så vi får se i morgen...
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Torsdag 10. august

 
Nok en nydelig og varm dag. -Deilig!
 
I dag har Charles og vår svoger fortsatt med å montere kjøkkeninnredning. De har koblet på vannrør og montert nesten alle underskapene.
 
Jeg brukte store deler av dagen til å grave ut alle staudene som jeg hadde stående i en stor kasse, ved vår leilighet, og flyttet staudene og kassen til vårt nye hus. Staudene må bare bli stående i kassen til neste sommer. Vi har ikke tid til å få alle staudene i jorda ved nyhuset i år. Mesteparten av dem må vente i kassene og krukkene sine til neste år. Nå står det kun en stor kasse ved vår gamle leilighet.
 
Morten malte den ene langveggen på huset, i dag.
Senere på kvelden, malte jeg grunnmuren på samme vegg.
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Onsdag 9. august

 
I dag våknet vi til nydelig sol og deilig, varmt vær.
 
Charles og vår svoger monterte alle overskapene på vårt nye kjøkken i dag. Joakim og jeg hjalp også til litt. Morten malte det andre strøket på sørveggen. (Den veggen som jeg malte første strøket på, for en måneds tid siden.)
 
 
Men, jeg brukte mesteparten av dagen til å plukke rips fra de tre ripsbuskene vi har i hagen ved vårt nye hus. Jeg plukket 3 1/2 kg rips, som jeg dro hjem til leiligheten vår og rørte og la i fryseren. Godt å finne deilig ripsbærsyltetøy i fryseren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tirsdag 8. august

 
I dag morges hadde kraftlaget allerede ordnet så vi fikk strøm til huset. Heldigvis!
Charles, hans bror og vår svoger startet med å montere opp kjøkkeninnredningen.
 
Senere utpå dagen brukte Charles og Joakim en lånt traktor til å fylle masse rundt grunnmuren til utbygget.
 
Joakim fikk også tid til å plukke 1/2 kg ripsbær fra de tre ripsbuskene som står i vår nye hage. Jeg laget litt ripsbærsyltetøy av bærene han plukket. Det er fortsatt mye rips igjen på buskene, så nå håper jeg at det slutter å regne, så jeg kan få plukket resten.
 
 
 
 
 
 

Mandag 7. august

 
Charles var innom kraftlaget i morges. De måtte koble ut strømmen til huset vårt, da mørtelbilen skulle komme med mørtel til grunnmuren (bilen var så høy at den ville komme til å komme borti strømledningen, så de måtte koble den ut). I morges fikk han vite at vi ikke får strøm på minst en uke! Kraftlaget har mye å gjøre, og mange folk på ferie. Det er ikke mye vi kan gjøre der borte, uten strøm. Dette var helt forferdelig! Vi som har fri for å jobbe der borte nå!
Men, vi må bare være kreative, og gjøre de tingene som man ikke trenger strøm til. Men, det er litt surt at vi må vente på kraftlaget. Vi kan bare glemme å få på plass kjøkkeninnredningen. Skapstammene får bare stå på gulvet, uten dører. Så får vi finne på andre ting å gjøre.
 
Charles startet ute. Han tok forskalingen av grunnmuren og gjorde unna diverse andre ting, mens Joakim og jeg begynte å montere baderomsinnredning. Vi monterte to overskap samt speilet med hylla.
 
 
Senere utpå dagen monterte jeg en skuffeseksjon som hører til baderomsinnredningen (vi skal ha tre slike, samt to høyere skap, i tillegg til servantskapet, og de som ble montert tidligere i dag.)
 
Til vår store glede, oppdaget vi, utpå dagen, at det var folk fra kraftlaget utenfor huset vårt! Det viste seg at en kompis av Charles, som jobber i kraftlaget, tok med seg et par mann og startet med å ordne med strøm til oss. Dessverre var den ene kabelen deres for kort (de hadde sjekket med kartet over området vårt, men det må ha vært feil. Kabelen var i alle fall for kort). De lovte å komme tilbake i morgen tidlig å avslutte arbeidet, slik at vi får strøm til huset igjen.
 
Vi ble kjempeglade! Det er stor forskjell på å vente over en uke på å få strøm, enn å få den i løpet av et døgn. Nå kan vi allikevel få gjort det vi hadde planlagt å gjøre denne uka.
 
 

 

 

Søndag 6. august

 
Charles, Cecilie og Joakim var borte i nyhuset i dag, og monterte skapstammen til alle skapene i den nye Ikea kjøkkeninnredningen vår. Cecilie monterte også to lave Elfa hyller til å ha i skyvedørsgarderoben. Barna var kjempeflinke å hjelpe til.
 
Jeg var noen turer bortom huset jeg også, men mesteparten av dagen var jeg i leiligheten og vasket klær, støvsugde og ryddet i ferierotet vårt.
 
På ettermiddagen og kvelden kjørte Charles utover til campingen med vogna vår. Han satte den på plass og satte opp forteltet, slik at den står klar, dersom vi får lyst til å ta oss en tur utover. Men, det blir nok mest prioritert å gjøre ferdig huset, nå framover.
 
I løpet av vår ferietur kjøpte jeg flere nye stauder, og en Nordlandsskjersmin som vi skal ha i vår nye hage, ved vårt nye hus.
 
 
 
 
 
 

Lørdag 5. august

 
I dag kom vi hjem, etter en ukes ferie.
Charles og jeg dro på ferie forrige lørdag. Vi lå en natt i campingvogna, før vi dro videre neste dag. Utpå søndagen var vi framme, og dro og hentet Cecilie og Joakim. De hadde da vært på sommerferie hos sin far i tre uker. De har vært både i Sverige og i Norge, og har hatt det fint, med masse sol og fint vær.
 
Vi besøkte mine foreldre i noen timer på søndagen, og dro så videre til Lillehammer. Vi var i Hunderfossen Familiepark i to dager. Den første dagen (mandagen) var det varmt, men det var overskyet og regnskurer. Men, vi hadde det helt supert allikevel. På tirsdag var det strålende sol, og vi hadde en fantastisk dag i Hunderfossen. Vil du se bilder fra våre to dager i Hunderfossen, har jeg det her.
 
Tirsdag ettermiddag kjørte vi videre. Vi kjørte en tur inn i Sverige og lå over der til neste morgen.
I løpet av onsdagen kjørte vi tilbake til Norge, og dro til Røros. Vi lå over i campingvogna fra onsdag til torsdag. Det var fortsatt et strålende vær, og vi koste oss på Røros.
 
Røros er på Unescos verdensarvliste Bergstaden Røros er en av Europas eldste trehusbyer, og en av de få gruvebyene i verden som er oppført på UNESCOS liste over verdens kulturarv. Bykjernen har en sjelden stor og godt bevart trehusbebyggelse, og det ekte og autentiske forsterkes ved at nåtidens moderne mennesker bor og arbeider i de gamle husene. Det var en opplevelse å gå i gatene på Røros, og se alt dette. Vil du se bilder fra dagen vår på Røros, har jeg det her.
 
Neste dag dro vi til min søster, og parkerte campingvogna utenfor hos henne. Vi var der til lørdag morgen. Hennes barn og mine barn har kost seg sammen i disse dagene. Men, lørdag morgen pakket vi i vogna og kjørte hjem. Cecilie og Joakim har vært på ferie i til sammen over 5 uker og Charles og jeg har masse å gjøre i nyhuset, så vi var alle innstilt på å dra hjem. Vi var alle enige om at vi har hatt en kjempefin ferie, men at det var godt å komme hjem, også.
 
Det eneste vi gjorde da vi kom hjem, var å vanne planter, se gjennom posten, tømme campingvogna og vaske klær. Da var det blitt kveld, og vi slappet av foran TV'en resten av kvelden.