Vår i hagen/ Spring in our garden

Huset vårt. - Ser ut til at det er en stund igjen til våren, enda. (28.02.09)

Our house. - Looks like it's a long time to Spring... (February 28th 2009)

 

 

Hurra! Snøklokkene jeg fikk i fjor, har klart seg! (14.03.09)

Hurray! The Snowbells I got last year, has made it through the winter! (March 14th 2009)

 

 

I og med at jeg skal opereres 23. mars, og må holde meg i ro en stund etter operasjonen, (ikke trening på 6-8 uker), var jeg, den 21. mars, ute og kjøpte plantejord, og var ute i hagen i nesten to timer og ryddet i de to største bedene våre, og fylte på litt mer jord, i disse to bedene. Jeg kjenner meg selv såpass godt, at jeg vet at jeg ville ha syntes det var helt forferdelig å sitte i ro, utover våren, uten å være i stand til å gjøre noe i hagen. Det ser ikke vakkert ut, i bedene, etter en lang vinter:

As I am going to have a surgery on March 23rd, and have to be careful for 6-8 weeks, after the surgery, I started with working in our garden, March 21st. It's a bit early. We still have some snow on our lawn, but in the flowerbeds there are no snow. I know myself well enough that I would have felt terrible, if I had to sit and look at our bad flowerbeds. The flowerbeds do not look very pretty after a long winter:

 

 

Derfor har jeg i år startet litt tidlig med hagearbeidet, i og med at jeg får nesten to måneders opphold, etterpå. Det var veldig trivelig å komme i gang med dette, selv om det innimellom solstreifene, var noen snøfnugg i lufta. Men, etter et par timers hagearbeide, var jeg kjempesliten og veldig sulten. Jeg fant ut at jeg skulle være fornøyd med at jeg fikk tatt de to største bedene. Så får surjordsbedet, og de 5 andre, små bedene, vente en måned eller to.

 

That's why I have started a bit early with the garden. It was very nice to start working in the garden, even if we had some snow, betveen the moments with sun, during the two hours I was outdoors. After a couple of hours in the garden, I was exhausted and very hungry. I decided to be satisfied with tha fact that I finished the two largest flowerbeds in our garden. Then the other 6 smaller flowerbeds have to wait a month or two.

 

 

Det er ikke så mye som har begynt å spire enda. Vi er jo tross alt i mars. Men, nå er i alle fall alt lagt til rette for at det som skal komme opp i bedene, har bedre forhold enn tidligere i dag. Dessuten ser det jo litt penere ut, når alt det visne er borte. (Delvis borte, i alle fall.)

 

It's not much sprout in the flowerbeds yet. It's only March. But, now I have prepared these two flowerbeds for the flowers that are going to come up, here. Besides, it looks a bit nicer, when all the withered are gone.

 

 

Krokus. (26.03.09)/ Crocus (March 26th 2009)

 

 

Blåveisen har klart seg i år også! (07.04.09)/ Blue Anemones (April 7th 2009)

Blåveisen har ikke åpnet seg helt, enda. Men, det er ikke lenge til, nå. (21.04.09)/ Blue Anemones (April 21st 2009)

 

 

Vårstemning på terrassen (Stemor og Påskeliljer) (08.04.09)/ Spring feeling on our terrace (April 8th 2009)

 

 

 

 

Våren 2008 her/ Spring 2008 here

 

Cute Prints For You